Altan och broräcken

Välkommen till Spikab – Din Leverantör av exklusiva altanräcken i New England-stil med tillhörande stolpar och pelare!

Spikab är stolta över att erbjuda högkvalitativa altanräcken, stolpar och pelare som förhöjer skönheten i ditt utomhusutrymme. Med över 30 års erfarenhet inom tillverkning av altanräcken och broräcken kan du lita på vår expertis och dedikation till kvalitet. Med vår breda erfarenhet strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder produkter som möter de högsta standarderna inom byggbranchen.

Att välja våra altanräcken

Tidlös och elegant design

Våra altanräcken är inspirerade av den tidlösa och eleganta New England-stilen, vilket ger en charmig touch till ditt utomhusutrymme. Våra räcken går även att köpa obehandlade, vilket ger dig möjlighet att själv välja behandling, såsom betsning eller målning med exempelvis linoljefärg, för att passa olika stilar och estetiska preferenser.

Enkel montering

Vi förstår vikten av enkelhet när det gäller installation. Våra altanräcken är utformade för att vara enkla att montera, vilket sparar dig tid och möda.

Komplett utbud

För att komplettera våra altanräcken erbjuder vi ett brett utbud av stolpar och pelare. Dessa finns tillgängliga i olika utföranden: raka, profilfrästa och svarvade, för att passa dina specifika behov och önskemål.

Lokal produktion

Vi är stolta över att använda norrbottnisk kvalitetsgran för tillverkningen av våra altanräcken och tillhörande stolpar och pelare. Genom att använda lokala råvaror och samarbeta med närliggande sågverk prioriterar vi inte bara kvalitet utan också miljömedvetenhet.

Upptäck vårt sortiment av altanräcken, stolpar och pelare online på vår webbshop. Alla våra produkter är grundmålade och mellanstrukna för att säkerställa hållbarhet och långvarig skönhet. Vi har även obehandlade räckesdelar som beställningsvara.

Kontakta oss via formuläret nedan för mer information. Vi samarbetar med Klarna för ett så smidigt och säkert köp som möjligt.

Oavsett om du planerar att förnya din altan, skapa en ny utomhusoas, eller varför inte använda inomhus i din fjällstuga är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för mer information eller för personlig rådgivning.

Spikab – Din partner för stilfulla och säkra utomhusutrymmen!